| |
| |
[Particilik, Müslümanlari Parti Parti bölmekdedir!]Hepiniz birden Allah'ın ipine (İslâm'a) sarılın, asla ayrılmayın, (Âli İmrân, 3/103) |
| Söz ola, kese Savaşı Söz ola,kestire Başı Söz ola,ağulu Aşı Yağ ile Bal,ide bir Söz. |
| Particilik gayri-Müslim metodudur! ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 22.08.2003 Yaş: 37
Teşekkür etti: 191
339 Teşekkür 212 Mesaja aldı
| Mehdi bekliyormus.....oturda bekle....kiniyorum bu sözleri. |
| | |
[Particilik, Müslümanlari Parti Parti bölmekdedir!]Hepiniz birden Allah'ın ipine (İslâm'a) sarılın, asla ayrılmayın, (Âli İmrân, 3/103) |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05.11.2007
Teşekkür etti: 219
538 Teşekkür 331 Mesaja aldı
|
Bu "bekleme" yi oturup bekleme değil, "çalışarak bekleme" şeklinde anlıyorum. Ben de bekliyorum... | |||||||||||||||||||||||||||
| | | |||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 14.01.2003 Yaş: 47
Teşekkür etti: 160
56 Teşekkür 37 Mesaja aldı
|
bizim asli görevlerimizin arasındamıdır ki meseleyi mehdi beklemeye getiriyorlar bize düşen gayretle çalışmaktır müslümanın kardeşini eleştirmesi dahi edeb sınırları içinde olmalı yoksa şeytana eylence oluruz vede oluyoruz bu anlayış yüzünden. Mesele budur ihtilaflarımızı illada çatışma konusumu yapmalıyız bunumu istiyorsunuz? Mesele beklemek değil bence doğru algılamak ve dengeyi sağlayabilmek. Herhangi bir siyasi partiyi futbol takımı tutar gibi tutmak çözüm değil şayet müslümanlar bir siyasi partiye destek veriyor iseler o zaman gereğini de yerine getirmeliler... | |||||||||||||||||||||||||||
| | | |||||||||||||||||||||||||||
| Söz ola, kese Savaşı Söz ola,kestire Başı Söz ola,ağulu Aşı Yağ ile Bal,ide bir Söz. |
![]() |
| Lesezeichen |
| Seçenekler | Arama |
| |