![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 29.05.2006
Teşekkür etti: 21
31 Teşekkür 26 Mesaja aldı
| su an dinledigim hüseyin turan beyaz giyme ![]() |
| | |
| Kayıp Şehrin Yolcusu ! ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 17.10.2005
Teşekkür etti: 12
28 Teşekkür 21 Mesaja aldı
| İncesaz / Çok aşığın var diyorlar.... sesi çok güzel dünlemek isteyen olursa buyrun link , http://rapidshare.com/files/7320825/...__305_nda_.mp3 |
| | |
![]() Üyelik tarihi: 15.01.2003
Teşekkür etti: 38
129 Teşekkür 84 Mesaja aldı
| Alıntı:
Hosbuldum sevgili arkadasim .. Dogrudur, hüznü severim .. Hayirdir, neden sira sende? Nerelere gidiyorsun? Ben sizleri boyle bilerek ve isteyerek terkmedim :) Haksizlik bu .. gondermiyorum seni :) Yeniden hosbuldum ;) | |
| | |
| Alıntı:
Konuyu nasıl değiştirsem acep ? -gideni kimse tutamıyor ki maalesef , Bak bende seni tutabildim mi sanki ? ![]() | |
| | |
![]() Üyelik tarihi: 20.06.2006
Teşekkür etti: 20
573 Teşekkür 415 Mesaja aldı
| Bismillah... "Konuyu nasıl değiştirsem acep".. Çok basit....Başka bir konunun linkine tıklayın:))) vesselam |
| | |
| Kaynatmaya geldin yine degil mi? :) İzin vermeyecegim ona göre ninja ![]() (-böyle deyip belkide kaynatırım asri saadetin sorusunu |
| | |
| Bismillah... Kaynatmaya az kaldı:)) vesselam |
| | |
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 11.08.2005
Teşekkür etti: 0
6 Teşekkür 5 Mesaja aldı
| Olur mu olur mu ...........................Allahım Allahım....... -Nilüfer- ![]() |
| | |
![]() Üyelik tarihi: 14.04.2007
Teşekkür etti: 519
142 Teşekkür 83 Mesaja aldı
| barışmanço gözlerimde yaş kalbime sızı unutmadım seni unutamadım unutamadım ne olur anla bani .... |
| | |
| |
| Barış mançoyu bende çok severim.. Ve o şarkısı gerçekten güzel ;) |
| | |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 09.04.2003 Yaş: 88
Teşekkür etti: 226
260 Teşekkür 150 Mesaja aldı
| esemer ay UNutma beni Unutmaya calisirken Unutama beni unutama beni gölgeeem gibi adim adim her solukda benim adim ben nasil ki unutmadim sende unutma beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiii unutuma beni aman unuturusan unut :) |
| | |
| Bismillah... gazinoya döndü burası:) vesselam |
| | |
| Alıntı:
senin bu esprilierine bayılıyorum :) anladın sen ne demek istedigim... -neyse hem işim var hemde acıktım ,gidip yemek yiyeyim şimdi :) sonrada işlerimi halledeyim ... :) | |
| | |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 02.03.2007
4 Teşekkür 4 Mesaja aldı
| Değerli üyeler, Gökhan Türkmen_Büyük İnsan bu şarkıyı dinleyipte beğenmeyen yok emin olun:))) You tube dan bi dinleyin bakıyım:)))) |
| | |
| |
| | |
| |
| | |
| Bismillah... Sorular kaç derecede kaynar:))Arkadaşımız zannedersek dereceyi yüksek tutmuş.O yüzden kırışıp buruşmuştur:)) vesselam |
| | |
| Tutamadın ki ;) Alıntı:
Yaz geldi kaynatma yapmıyoruz artık ,mümkünse soguk olsun lütfen Alıntı:
Benim sorum gayet düzenli tertipli , kaynatıp buruşturan sensin ninja ![]() | ||
| | |
| "Dem bu Dem " dinliyorum şuan :) |
| | |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 16.05.2007
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| saçma bir soruya verilmiş en saçma cevaplar..sizin başka derdiniz yokmu!?milletin ne dinlediği size ne fayda verecek!?verin birbirinize msn leriniz orda kaynatın ne kaynatacaksanız!forumdaki diğer aklı başında ve çok faydalı konuları gölgeliyor bu tür saçma konular..tabi tek bu değil daha bir sürü var"kimin avatarı kaç puan,hangi mesengeri kullanıyorsunuz vs..ne kadar abuk soru varsa sormuşsunuz.. |
| | |
| Alıntı:
-Msn'lerimizi vermek isteseydik verirdik zaten nerdecihad kardeşim... işimiz msn de görüşüp kaynatmak degil....burdaki işimizde , kaynatmak degil !!!! | |
| | |
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| eee ne öyleyse söyleyin amacınızı, kafamıza yatarsa bizde iştirak edelim.. |
| | |
| BIRDEN BIRE HAYATIMIN TÜMÜ OLDUN... ![]() Üyelik tarihi: 10.12.2006 Yaş: 21
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
| su anda Ferhat göcerin "asklairn en güzeli"ni dinliyorum...güzel bir parca tavsiye ederim! |
| | |
| |
| "Yanlızca paylaşmak " ... Bu size uymuyorsa da siz bilirsiniz..... Bi kaç mesajınızı okudum da söylemeden geçmeyeyim istedim... Birini uyarmak isityorsanız öfke ve kızgınlıkla degil , yumuşak huylulukla söyleyiniz bunu nerde cihad kardeşim... Bilirsiniz haksızda olsa nefs hemen harekete geçip savunmaya başlar sözler karşısında.... Bunu önlemek için olması gerekeni yazarsanız daha iyi idrak edilmiş olur anlatmak istedikeriniz.... |
| | |
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 08.04.2006
Teşekkür etti: 1
7 Teşekkür 7 Mesaja aldı
| ŞU LİNKTEKİ http://delikanforum.net/showthread.php?t=63389 VİDEO'YU İZLEYELİM İNŞ.HER MÜSLÜMAN'IN EZBERLEMESİ,YADA EVİNE ASMASI GEREKEN SÖZLER |
| | |
| |
| Teşekürler flok... Bitsin bakacagım inşallah... |
| | |
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| Alıntı:
ayrıca uyarmak konusundaki sözlerine gelince;öncelikle yeni olan benim sizler değilsiniz o yüzden hataya meyilli olan ben olmalıyım eski üyeler değil..çünkü bukadar zamandır burda bu konular konuşuluyorsa ve kimsede bundan rahatsızlık duymuyorsa artık bana ikaz değil anca ne düşündüğümü yazmak kalıyor..ben bu forumu başka bir forumdan duyupta geldim..bana çok farlı anlatıldı adı gibi delikanlı!öyle değil demiyorum ama sıradan bir islami siteden farklı olacağını umarak gelmiştim..yani çok sayıda islami site var ve hemen hemen hep aynı çizgi..mesela forumun biridede aynen böyle konular vardı"cep tel.inizin markası ne?üstteki üyeye ilahi hediye et,yaşınız kaç burcunuz ne vs..tabi beni ordan kovmaktan beter ettiler..uyarmaya çalışmam zorlarına gitti..ama haklarını yemiyelim bir itirazımı aynen yerine getirdiler;avatarlarında bayan üyelerin sürmeli gözlü çekici hatunların resimlerine itiraz etmiştim,sebeplerini ayetlerle açıklamıştım,ertesi gün adminler dahil bütün bayanlar karaçarşafa büründü..kimiside avatarını sildi..neyse sözün kısası bu tür boş muhabbetler dinimize ters..malayani konuşmanın nedemek olduğunu sizlere öğretecek değilim eminim hepiniz nekadar yanlış bir şey olduğunu biliyorsunuz..bilmyenler içinde artık forumda ki bir hocamız geniş bir şekilde açıklasın inşallah..kalbi kırılan varsa afedin.. | |
| | |
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 08.04.2006
Teşekkür etti: 1
7 Teşekkür 7 Mesaja aldı
| Muhterem KardeŞİm Allah Razi Olsun Ne Kadar HoŞ Ne Kadar İlmİ AÇiklama YapmiŞsiniz.sİzİn Samİmİyetİnİze BÜtÜn Kalbİm İle İman Edİyorum.lakİn Konunun Şu Kismini AÇiklamak Bİraz Faİdelİ Olacaktir. Öncelİkle Bu Forumdakİ Sİzİn BahsettİĞİnİz Tarzda Konulari AÇanlar Hanim KardeŞlerİmİzdİr..bu Konularin İslamİ YÖnden Bİr Faİdesİnİn Zarari KarŞisinda Daha Az OlduĞu Kesİndİr!lakİn KardeŞlerİmİz Bu BÖlÜmlere Gİrmek İÇİn Foruma Gİrdİklerİ Zaman BaŞka BaŞlik Altindakİ Dİnİ Konularida Okumaktadirlar.bu Bellİ Bİr Zaman Gİder.bu Zaman Sonucunda Kİmİ KardeŞlerİmİz İslamİ Konulardan Okuduklarindan Etkİlenerek SÖzlerİne,aÇtiklari Konulara Ve Yaptiklari Yorumlara Daha Dİkkatlİ Olmaya Çaba GÖsterİrler.zamanin Ve SÖzÜn YÜcelİĞİnİ Daha İyİ Anlar Ve Ona GÖre Tasarruflarini Kullanirlar.keza Bu Şekİlde DÜŞÜnÜldÜĞÜ Zaman En Azindan Saptirici Ve Yaniltici İslamİ Sİte Adi Altindakİ Sİterlerden Uzak Durmalarini Ve Bu Sİtede İtİkadİ Bozuk Yayinlarin DeŞİfre Edİlmesİnİ GÖrerek Okumaktadirlar.kÜfre DÜŞmekten Bİr Nebzede Olsa MÜnezzeh Olmak Yolundadirlar.takİ Allah KarŞilarina Bİr Ayet,bİr Hadİs,bİr Menkibe,bİr Şİİr Çikarip Gafletlerİnİn Farkina Varabİlsİnler..sonuÇ İtİbarİ İle Herkes İman Sevİyesİnde Ve İtİkat Bab'inda Ayni Paralel'de Olamaz.kİmİnİnkİ Az,kİmİnİnkİ Çoktur.İnŞallah Az Olanlar Çok Olanlardan İstİfade Edecek,Çok Olanlarda Forumda ÇoĞunluĞu OluŞturarak Forumun Çok BÜyÜk Bİr Kisminin İslamİ Konularin KonuŞulduĞu Yer Olmasini SaĞlayacaktir(allahualem) Ayrica Sİzİn SÖyledİklerİnİz Ve Umduklariniz İnŞallah Yakin Zamanda Vuku Bulur Ve Ümmetİn İÇİnde BulunduĞu Oyunlari,Ümmete KarŞi Yapilan Maddİ Manevİ Melhamelerİ Daha İyİ Anlayarak Gafletten Uyanmamizi Allahu Teala SaĞlar KardeŞİm.tabİ Bİraz Gayret Ve Cuz-İ İrade Şart Ve Kat'İ SÜrette Kesİn DÜŞÜnÜlÜp TefekkÜr Edİlmesİ Gereken Bİr Durumdur. |
| | |
| |
| Kalp kırılma olayı degil bu nerdecihad kardeşim..... Herkes her konuya mesaj yazsa idi 50000 100000 yada daha fazla olurdu herhalde mesaj sayımız.... kişinin ruh haline göre o an ne okumak isityorsa orayı açıp okuyor.. Bu dini konularda olabiliyor ,siyasette olabiliyor ,muhabbette.... Herkesin herşeyi aynı hissetmesi aynı düşünmesi yahut yaşaması beklenemez..Herkesi ruh dünyası farklıdır..... Burda 12 yaşında olanda var 40-50 yaşında olanda..Konularda ona göre çeşitlilik gösteriyor..... Siz size uygun bölümlere girip oradan yazın düşüncelerinizi hem bu şekilde diger kişilerlede muhatab olmamış olursunuz !... "Ameller niyetlere göredir " Rabbim sizinde niyetinizi halis kılsın.... vesselam |
| | |
| Alıntı:
Farklı anlatmışız ama Aynı şeyleri düşünmüşüz teşekürler @flok@ | |
| | |
| Bismillah.... Burası bir markettir. Kim neye ihtiyacı varsa onu alır. vesselam |
| | |
| |
| | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 29.08.2006 Yaş: 27
Teşekkür etti: 345
444 Teşekkür 252 Mesaja aldı
| |
| | |
| yemek mideyi doyurur, ruhu değil. & asvatalislam & |
| Alıntı:
Bu şekilde söylenmesini de dogru bulmuyorum.... Düşündükleri güzel ama üslubu dogru degildi nerdecihad'ın (bana göre) -Kimin neye ihtiyacı varsa o reyona gitsin demek daha dogru olur.. | |
| | |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 09.04.2003 Yaş: 88
Teşekkür etti: 226
260 Teşekkür 150 Mesaja aldı
| bilal öldü derler ise sakin inanma ana bilki ben sehid olmusum Sehidler ölmez ana diye bir ilahi |
| | |
![]() |
| Lesezeichen |
| Etiket |
| muttaki |
| Seçenekler | Arama |
| |