| Seninde Gideceğin Yer ! DF:BİR ÇOK CEVAP |
| ♥Oglusum & Askim♥ ![]() Üyelik tarihi: 16.10.2004 Yaş: 27
Teşekkür etti: 163
125 Teşekkür 84 Mesaja aldı
| Eeee bayan uyeler resim eklerse bu serbestmi olcak abi yanu ![]() |
| | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 06.05.2002 Yaş: 34
Teşekkür etti: 161
695 Teşekkür 279 Mesaja aldı
|
Sen demek istiyorsunki kendi resmini eklerse. Bunu ekleyecek bayan DF de yok zaten bunun içinde bayanlar bölümü var. Birde gizli resimler albüme eklendiğinde sadece arkadaş profilinde olanlar görüyor derken !!! Linki bilen herkes görebilir.! | |||||||||||||||||||||||||||
| | | |||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 09.04.2003 Yaş: 87
Teşekkür etti: 137
173 Teşekkür 106 Mesaja aldı
| ben dedim oldu |
| | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 06.05.2002 Yaş: 34
Teşekkür etti: 161
695 Teşekkür 279 Mesaja aldı
| Değerli Kardeşlerim,Profil bölümündeki Albümlerinize Resimler eklemektesiniz,yalnız Politikada olan insanların ve parti amblemlerini silmekteyim,Bu genel bir kuraldır.! Nedeni ise Forumda login yapmış olan arkadaşlarımıza gözükmekte en üstde resimler mevcut, O resimlerde Politikada bulunan insanların ve Parti başkanlarından resimler görebilirmisiniz, Evet gerçekten DF de birisi vardırki ümmetin mücahidleri adı altında ne var ise yok ise eklemiş,bu kişi HayırLI kardeşimizdir,Bu gerçekten bir istisnadır bu kural olduğu halde, o kadar çok resim upload yapmış ki silmeye kıyamadım.!! http://www.delikanforum.net/album.php?albumid=140 Ve orada Erbakan Hocadan tutunda bir çok insan a kadar var. Lütfen siyasi gazete küpürleri ve Siyaette bulunan liderler veya politika konu içerikli Parti amblemleri eklemeyiniz,Ben siliyorum açıkcası. İllada parti liderleri resmi eklemek istiyorsanız HayırLI kardeşden rica ediniz Albümüne eklesin yalnız 1 kişiden en fazla 2 resim yeterlidir 10 tane olmasına cidden gerek yok,Sadece resim Gazete küpürlerini resimler bölümüne Forumda ekleyebiliriz. Forum açıldığında en üstde tüm resimlerin belirli bir parti liderine ait olmasından bizzat ben ve bir çok kişide rahatsız olacağından eminim.Sonuçta DF de siyasi konular vardır.Lakin herhangi gibi bir Partinin Forumu değildir.Belirli partileri savunan veya siyasetini beğenen insanlar olabilir. Lakin abartmadan ve bilhassa DF bir siyasi partinin reklamını yapıyor havası vermeden olabilir.Hiç bir partinin DF e katkısı yoktur!.Teşekkür ederim. |
| | |
| Yan Da/Yan ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 10.06.2007
Teşekkür etti: 485
856 Teşekkür 459 Mesaja aldı
| Ve aleykum selam; Kendi adıma teşekkür ederim. |
| | |
| |
![]() |
| Lesezeichen |
| Etiket |