Bakin Ebu Muaz Blogunda Ecdadimiz OSMANLIYLAN ilgili ne yazmis.
İstanbulun fethi, müslümanların fethi ve zaferi olmuştur. lakin İslam'ın fethi olamamıştır. bunu anlatmak istemiştim. Allah ve rasulünün yasaklarına aldırmayıp devletlerini mekke müşriklerinin düştüğü hatalar üzerine bina eden bidat ehli bir devletin istanbulu fethetmiş olması İslam'ın fethi değildir. evet bidat ehli müslümanların fethi olabilir.
Burda Osmanliya bidat Ehli diyen Kardesimiz kendi Yere gore sigdiramadigi Elbani ilen ilgili:
Derim ki:
Allah Hafız Elbani’ye rahmet etsin....
Ebu Muaz Seyfullah Erdoğmuş
burda bir cok Sahih hadise kendi görüsüne uymadigi icin zayif diyen, bir cok fetvalariylan hem Selefi görüslülerden hemde Mezheb Alimlerinden tenkid edilen Elbaniyi ovüyor. Hafiz olmadigini Elbani kendisi söylemesine ragmen ona "Hafiz Elbani" diyen birisinden daha ne bekliyebiliriz ki. Belamci Suudi Alimlerine tabii olan, Ümmeti MUHAMMED'in akli karistiran Suudi Alimlerinin görüslerini benimsiyen (
Ebu Muaz Seyfullah Erdoğmuş) gibi kisilere niye karsi cikmayalim. Onlar bizim Ecdadimiza Ehli-Bidat demeye cekinmicek, ama biz sesiz kalip onlari izlicez, ben kendim bunu Hazmedemiyorum.
Ehli-Bidat demek Allahin ve Rasulün sahih yolundan sapmis kimselere denir, Osmanli gibi
ALLAH yolunda savasmiz Ehli-Bidat olan Siilere savasmis kisilere degil.
Belki bu SAHIH hadis bu gibi kisilere CEVAP olur: INSALLAH
Ebu Hureyre (r.a) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:
Hüsrev (Sasani İmparatorluğu hükümdarı) yerin dibini boylucaktir, ve ondan sonra bir Hüsrev daha gelmicektir. Ve Bizansin Hükümdarida süphesiz yerin dibini boylucaktir, ve ondan sonda bir (bizans) Hükümdari daha gelmicektir. Ondan geriye kalan Ganimetler ise, süphesiz
ALLAH yolunda dagitilacaktir. SAHIHI-BUHARI
(Yani
ALLAH yolunda olan Osmaliya kalacaktir)
Bu hadisi de yalanlasinlarda görelim
Velhamdulil-lahi rabbi-l-âlemin