İletişim
Yardım
Bugünki Mesajlar
Ajanda
Üye Listesi
Home

Navigation
Geri git   DelikanForum.NET > DİN-SİYASET / EKONOMİ-SAĞLIK > Dua'lar Hazinesi

LinkBack Seçenekler Arama

Alt 14.06.2009, 22:38
Senin Gibi Zalim Düşmanımın Başına

уℓz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 320
237 Teşekkür 157 Mesaja aldı
bu güzel duaya amin diyenler :)

Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah(celle celalüh) tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah(celle celalüh) birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer Allah(celle celalüh) ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah(celle celalüh) tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah(celle celalüh) tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah(celle celalüh) tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah(celle celalüh) bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah(celle celalüh) tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah(celle celalüh) ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah(celle celalüh) ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah(celle celalüh) birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O nun elçisidir demeyi nasip et...
AMİN... YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN.
уℓz isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
“ℓιƒє.. нαѕ вєтяαує∂ мє ση¢є αgαιn
Alt 28.01.2010, 22:21
Senin Gibi Zalim Düşmanımın Başına

уℓz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 320
237 Teşekkür 157 Mesaja aldı
amin
уℓz isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
“ℓιƒє.. нαѕ вєтяαує∂ мє ση¢є αgαιn
Alt 01.02.2010, 10:40

kahraman_asker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 277
154 Teşekkür 119 Mesaja aldı
amin
kahraman_asker isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
Alt 01.02.2010, 10:40
**** 4 YıldızLı umutsuzluk

Heja.Esra.Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 985
1.331 Teşekkür 821 Mesaja aldı
Amiiiiiiiiiiiiiiin !!
Heja.Esra.Deniz isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Tenine dokunabilmek mi. Haşa ! Gözüm göz menziline girsin yeter.Hadi düş düşlerime.Tutmayana aşk olSun ....
Alt 01.02.2010, 19:00

tahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 636
92 Teşekkür 47 Mesaja aldı
amin velhamdulillahirabbilalemin
tahir isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Lesezeichen

Seçenekler Arama