| Yan Da/Yan ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 10.06.2007
Teşekkür etti: 575
996 Teşekkür 483 Mesaja aldı
|
![]() Ellerini hürmeten öpünce bişey olmayacağını mantıklı düşünebilen herkes bilir zaten, Rabbim o mübareklerin yolundan ayırmasın. | |||||||||||||||||||||||||||
| | | |||||||||||||||||||||||||||
| Ümmetimin sonunda yalancı Deccaller olacak. Onlar, ne sizin ne de atalarınızın hiç işitmediği şeyleri anlatacaklar. Onlardan sakının! (Müslim, Mukaddime 6) |
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05.06.2007 Yaş: 18
Teşekkür etti: 118
73 Teşekkür 52 Mesaja aldı
| ingilizlerin dünyaya armagani(!) vehhabilerden daha ne beklenir... |
| | |
| |
| Yan Da/Yan ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 10.06.2007
Teşekkür etti: 575
996 Teşekkür 483 Mesaja aldı
|
Allah ıslah etsin. | |||||||||||||||||||||||||||
| Ümmetimin sonunda yalancı Deccaller olacak. Onlar, ne sizin ne de atalarınızın hiç işitmediği şeyleri anlatacaklar. Onlardan sakının! (Müslim, Mukaddime 6) |
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 30.08.2006
Teşekkür etti: 1.774
1.257 Teşekkür 768 Mesaja aldı
| Amin, ümmetide su beladan biran önce kurtarsin |
| | |
| Yar ile şimdi ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 27.04.2008 Yaş: 22
Teşekkür etti: 1.208
1.158 Teşekkür 560 Mesaja aldı
| amin. |
| | |
| |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 17.01.2009
Teşekkür etti: 47
100 Teşekkür 70 Mesaja aldı
|
| |||||||||||||||||||||||||||
| |
|
Bu adamlar (bin Baz, Useymeen.... ) sizin cok cok sevdiginiz El-Kaideye harici diyor ve hain Suudi kralinin hizmetkarligini yapiyor siz bu adamlari Selefin yolunda kisiler olarak nitelendiriyorsunuz. Ama kahraman Osmanli ve onun Alimlerini ehli Bidat olarak görüyorsunuz. Bu kendine selefi diyenler bütün okudugunuz kitaplar Suudi krallarigi tarafindan basiliyor ve alimleriniz onlar tarafindan destekleniyor. Peygambermizin türbesini bile yikmaya calismistir El-Elbani gibi kisiler. Halbuki Tirmizi "Es-Semail'de" ve Nesai "El-Kubra'da" Ebu Bekir'dan (r.a) su hadisi rivayet etmislerdir: Ebu Bekir'e, Resulallah (s.a.v) nereye defnedilecek? diye soruldu. "ALLAH ruhunu nerede kabzetti ise oraya defnedilir. Zira Allah onun ruhunu ancak temiz yerde kabzetmistir" dedi. Isnadi Sahihtir (Fethul-Bari). Bu hadisi destekleyen üc zayif hadis vardir. | |||||||||||||||||||||||||||
| HAKIMIYYET YALNIZCA ALLAHINDIR ![]() ![]() Üyelik tarihi: 27.09.2008
Teşekkür etti: 169
145 Teşekkür 94 Mesaja aldı
|
bu söylediklerin hepsi yalan iftira. ben en son hacc 2008 de ebu enes ve pierre vogel grubu ile ayni oteldeydim. hatta bir kat altinda. ve onlar senin vahabi dedigin bir cemaatir. bu konulari uzun uzun konustuk el öpme toplu zikire sirk demiyorlar. lütfen bacim kafandan birsey uyudurup burada milletin kafasini bulandirma. | |||||||||||||||||||||||||||
![]() ALLAH AZZE VE CELLEYE AITTIR |
| duvarlara çarpıyor bakışların kısa, cahil, habersiz... A. Hasan |
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 11.11.2008
Teşekkür etti: 70
182 Teşekkür 141 Mesaja aldı
|
| |||||||||||||||||||||||||||
|
P.Vogel'in Ehli Tasavvuf hakkindaki sohbetleri vardir, Ebu Enes'in Tarikatlar hakkinda sohbeti vardir, Imam Maturidi Rahimullah hakkinda sohbet vardir, zikir cekenler icin ''haa huu diye höyküyorlar (mealen)'' sohbeti vardir.. | |||||||||||||||||||||||||||
|
Bende onlari iyi tanirim kardes, okulda onlara bagli kisilerle namazda kildik. Pierre Vogel ve ona bagli kisilier Hz. Muhammedin türbesi yikilmasi lazim diyorlar istersen internet sitelerine gir ve onlar Peygamberimiz ile tevessüle sirk diyorlar. Ilk basta selefiler Yasayan biriylen bile tevessüle sirk diyolardi, sonra sahih hadisleri gördükten sonra sadece canli birisiylen tevessül yapabilirsin dediler. Ben bir selefi kardesimlen bu konuyu tartistim ve Malik ed-Darr'dan rivayet olunan; Hazret-i Ömer zamanında Medîne'de kaht [yanî kıtlık, gıda maddelerinin azlığı] oldu. Bir kimse, Kabr-i Nebevî'ye gelip, yâ Resûlallah! Ümmetin için yağmur duâsı yap! Helâk olacağız dedi. Resûlullah sallallahü aleyhi ve sellem rüyâsında görünüp, Ömer'e git! Yağmur geleceğini müjdele buyurdu. Arkadas bi anda sasirdi ve Estagfurullah dedi ve sana inanmiyorum dedi bana Kanitlamalisin dedi. Bir ikinegün sonra Hocalarina sormus onlarda kanit istedi. Hep bu Selefi kardesler Seyh Useymeen'nin kitaplarini okuyorlar. Sonrada Türk hocalari Belamci diyorlar ama kendi alimlerine laf yok. ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 11.11.2008
Teşekkür etti: 70
182 Teşekkür 141 Mesaja aldı
|
Yaşayan biriyle tevessüle şirk demeleri de ayrı bir gariplik, Elbani buna da cevaz veriyor.( Elbani benim için muteber biri değildir ama onu muteber tutan kişilerin onun cevaz verdiği şeylere şirk demeleri çok büyük garabet) | |||||||||||||||||||||||||||
| güncelleme 10.01.2010 |
| | |
|
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 17.03.2009
Teşekkür etti: 302
530 Teşekkür 363 Mesaja aldı
| İbni Baz, a’ma [kör] bir zat idi. Suriye alimlerinden ehl-i sünnet olan zatla ( Ramazan el-Buti) bir heyetin huzurunda Kur'an ayetlerini tevilin mümkün olup olmadığı hakkında ilmi münazara yapılıyor. (Baz: Kur'an Âyetleri tevil edilemez, lafzı ne ise olduğu gibi inanmak lazımdır) diye iddia edince, Ramazan el-Buti, artık dayanamaz ve verdiği örnek ile Suud başmüftüsünü mat eder: Der ki: (İsra suresinin 72. âyetinde, (Bu dünyada kör olan, ahirette de kördür) buyuruluyor.O halde, Kur'an ayetlerinde tevil olmadığını iddia eden şeyh ; dediği doğru ise ahirette de kör olarak haşrolacaktır) der. Kendisi de kör İbni Baz bu müthiş tesbite hiçbir cevap veremeyip bozularak meclisten hemen çıkıp gider. |
| | |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 15.02.2009
Teşekkür etti: 23
475 Teşekkür 269 Mesaja aldı
|
Allahü teâlâ adaletiyle muamele buyursun, derim. Vesselam. | |||||||||||||||||||||||||||
![]() |
| Lesezeichen |
| Seçenekler | Arama |
| |